Onze CAM-engineers zijn goed opgeleid en gedreven om de ontwerpen die onze tekenaars maken te vertalen naar een eindproduct.

ONDERDELENPRODUCTIE

Zodra de matrijsconstructie is uitgewerkt, produceren we bij dexter PF de verschillende onderdelen. We verwerken daarvoor aluminium, staal en verschillende kunststoffen. In onze werkplaats staan innovatieve machines waarmee we de diverse matrijsdelen produceren. Bijvoorbeeld machines die 3-assig frezen of met high-speed milling ofwel hogesnelheidsverspanen. Dit is een relatief nieuwe techniek die wij zelf hebben ontwikkeld en waarmee we de snelheid, oppervlaktekwaliteit en de nauwkeurigheid hebben verbeterd. Ons hele machinepark wordt met CAM-modules aangestuurd. Dat maakt de overdracht door de afdeling engineering veel gemakkelijker en het minimaliseert de kans op fouten.

ASSEMBLAGE

Na het produceren worden de losse componenten door een team van professionals bij dexter MT in de assemblageafdeling tot matrijs samengesteld. Hier wordt de matrijs met de grootste zorgvuldigheid en constante kwaliteitsbewaking gemonteerd en klaargemaakt voor afname.