GEZOCHT: Eigenwijze, bemoeizuchtige CAM Engineer/CNC Frezer

dexter PF zoekt een Cam Engineer met ervaring als CNC Frezer. Of een CNC Frezer met kennis van CAM Engineering. Het maakt niet uit wat hiervan oorspronkelijk je vakgebied is, omdat wij zorgen voor goede scholing, zodat je helemaal in ons plaatje past. Jij vertaalt de ontwerpen die onze tekenaars maken naar een eindproduct. En we verwachten zeker niet dat je dat klakkeloos doet. We houden van een kritische houding. Vertel ons maar wat er beter, mooier en sneller kan. We willen graag dat iedereen die bij ons werkt daarover meedenkt.

Bij de dexter Group werken zo’n honderd medewerkers, maar we zoeken nu iemand die het team van dexter PF komt versterken. Een klein team van 7 mensen, die in een tweeploegensysteem een nieuwe tak van het bedrijf zelfstandig mogen ontwikkelen. Kijk eens op de website dextermt.nl of formital.nl om te zien wat we zoal maken. De dexter Group staat aan de basis van producten die je in elke supermarkt terugvindt.

Wij zoeken naar problemen, waarvoor geen oplossing lijkt te bestaan en slagen steeds weer in onze innovaties. dexter is een proeftuin van nieuwe gereedschappen.

 

dexterPF - CAM Engineer/CNC Frezer

 

Wat we nog meer zoeken

  • Als je kennis hebt van software, zoals Haas (Fanuc), VisiCam of Solid Works is dat een pré.
  • In elk geval kun je zelfstandig programmeren en met een 3D CAM-pakket.
  • Je denkt en werkt op MBO-niveau.
  • Je hebt materiaal- en gereedschapskennis, met name van vorm- en plaatstoleranties, meetmiddelen en kwaliteitssystemen.
  • We vinden het belangrijk dat je teamspirit hebt.

 

Wat we bieden

Bij ons verdien je niet meer of minder dan bij andere soortgelijke bedrijven. Door te investeren in opleiding, scholing en kennisgroei zorgen wij ervoor dat je ook in de toekomst tot de top van je vakgebied behoort. En je werkt in een klein team met veel vrijheid.

 

dexterPF - flipperkast

 

In de pauze spelen we tafelvoetbal. Of op onze flipperkast. Op vrijdag snacken we samen, de voorkeur is toch absoluut een broodje frikandel. Af en toe gaan we ergens eten of we sluiten de week af met een barbecue naast ons pand. Het is trouwens niet verplicht om daaraan mee te doen.

 

Zie je het wel zitten om bij ons te komen werken?
Stuur dan even je CV naar info@dexterpf.nl.
We nodigen je dan graag uit voor een kennismaking.