Wij zoeken naar problemen, waarvoor geen oplossing lijkt te bestaan en slagen steeds weer in onze innovaties.

 

DEXTER – EEN BEDRIJF VAN NAAM

dexter is sinds 1964 actief als matrijzenbouwer voor de thermoformindustrie. De naam dexter betekent in het Latijn ‘kundig gemaakt’. Sinds het bedrijf met dit specialistische werk begon, is de ‘vakkundigheid’ de basis gebleven. Wij blijven innoveren en door nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van thermoformmachines weten wij precies wat de markt vraagt.

ONDERDELEN VOOR MATRIJZEN

Wij produceren onderdelen voor thermoformmatrijzen, die geschikt zijn voor de verwerking van PP, PS, PET, OPS en andere kunststoffen. De onderdelen worden bij dexter MT geassembleerd tot complete matrijzen. Daarnaast is ons zusterbedrijf Coremans BV een partner die blaasmatrijzen, spuitgietmatrijzen en machinedelen vervaardigt, aanpast en repareert. Samen zetten wij ons in voor verdere uitbreiding van ons marktgebied en verbetering van ons totaalproduct.

Van eerste idee tot en met de eerste productierun vindt u bij de dexter Group alles onder 1 dak. Dat biedt u het voordeel van flexibiliteit en tijdsbesparing. We hebben de mensen, de machines en de kennis in huis om als relatief kleine organisatie een grote onafhankelijke speler in de markt te zijn.

De dexter Group

dexter PF kan als onderdeel van de dexter Group gebruik maken van de kennis en ervaring van andere bedrijfsonderdelen. De dexter Group bestaat naast dexter PF uit de volgende bedrijven:

DEXTER MT

dexter Mould Technology ontwerpt, ontwikkelt en bouwt met de nieuwste technieken matrijzen voor thermoformmachines in de hele wereld. Door constante innovatie en nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van thermoformmachines weet dexter MT precies wat de markt vraagt.

FORMITAL

Formital ontwerpt dunwandige kunststofverpakkingen. Het ontwerpbureau heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van thermovormverpakkingen. De levensmiddelen die in onze ontwerpen worden verpakt, heeft u vast al eens gekocht in een supermarkt.

TEN VAARWERK

Ten Vaarwerk maakt moulds en tools voor processen waar grote nauwkeurigheid is vereist, met een sterke focus op de Semi-Conductor Industrie. Met de gereedschappen van Ten Vaarwerk worden miniatuuronderdelen voor audioapparatuur, automotive en andere industrieën gefabriceerd.

COREMANS

Coremans ontwerpt en vervaardigt ISBM-blaasmatrijzen en hoogwaardige machinecomponenten.

WERELDWIJDE SERVICEPUNTEN

De continue samenwerking met klanten in de hele wereld en de groei van ons matrijzenaandeel in de internationale markt, heeft geleid tot opening van wereldwijde servicepunten.